PASJI KRUHKI
Sestavine:
2 jajci
pašteta (vrsta poljubna)
300 g kokošjih srčkov
150 g kisle smetane
bela moka
vodo od kuhanih kokošjih srčkov
vrečka za zamrzovanje
škarje
peki papir
Priprava:
1. Skuhaj kokošje srčke 20 minut.
2. Poberi iz vode in jih zmelji v paličnem mešalniku. Med mletjem dodaj 4 žlice vode od kuhanih kokošjih srčkov. Vse skupaj dobro zmiksaj skupaj.
3. V večjo posodo razbij jajca in dodaj 2 žlici vode od kuhanih piščančjih srčkov. Penasto vmešaj z mešalnikom.
4. Zmešanim jajcem dodaj pašteto, kislo smetano in zmlete kokošje srčke.
5. Vse skupaj zmešaj z mešalnikom in dodaj moko, da bo zmes gosta toliko, da se jo bo dalo stiskati v lepe oblike.
6. Zmes prelij v vrečko za zamrzovanje in na enem kotičku naredi manjšo luknjico.
7. Zdaj lahko začneš zmes previdno stiskati na pladenj obložen s peki papirjem.
8. Pladenj daj v pečico in peči od 15 - 20 minut, da bodo začeli na robi rjaveti.
9. Vzemi jih iz pečice in jih zloži v posodo, da se shladijo.
10. Shrani jih v plastični posodi, da bo tvoj kuža imel sladke dneve okusnejše.
Veliko sreče pri peki. :GL:
OPOZORILO:
Hitro jih lahko zmanjka, zato se pripravite na akcijo za peko
Sestavine:
2 jajci
pašteta (vrsta poljubna)
300 g kokošjih srčkov
150 g kisle smetane
bela moka
vodo od kuhanih kokošjih srčkov
vrečka za zamrzovanje
škarje
peki papir
Priprava:
1. Skuhaj kokošje srčke 20 minut.
2. Poberi iz vode in jih zmelji v paličnem mešalniku. Med mletjem dodaj 4 žlice vode od kuhanih kokošjih srčkov. Vse skupaj dobro zmiksaj skupaj.
3. V večjo posodo razbij jajca in dodaj 2 žlici vode od kuhanih piščančjih srčkov. Penasto vmešaj z mešalnikom.
4. Zmešanim jajcem dodaj pašteto, kislo smetano in zmlete kokošje srčke.
5. Vse skupaj zmešaj z mešalnikom in dodaj moko, da bo zmes gosta toliko, da se jo bo dalo stiskati v lepe oblike.
6. Zmes prelij v vrečko za zamrzovanje in na enem kotičku naredi manjšo luknjico.
7. Zdaj lahko začneš zmes previdno stiskati na pladenj obložen s peki papirjem.
8. Pladenj daj v pečico in peči od 15 - 20 minut, da bodo začeli na robi rjaveti.
9. Vzemi jih iz pečice in jih zloži v posodo, da se shladijo.
10. Shrani jih v plastični posodi, da bo tvoj kuža imel sladke dneve okusnejše.
Veliko sreče pri peki. :GL:
OPOZORILO:
Hitro jih lahko zmanjka, zato se pripravite na akcijo za peko