DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 26 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 26 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
Veterinarske ambulante EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
Veterinarske ambulante EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
Veterinarske ambulante EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
Veterinarske ambulante EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
Veterinarske ambulante EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
Veterinarske ambulante EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
Veterinarske ambulante EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
Veterinarske ambulante EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
Veterinarske ambulante EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

Veterinarske ambulante

+2
Kevin
Lee
6 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Veterinarske ambulante Empty Veterinarske ambulante Čet 8 Jan - 20:49:14

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

.

Velikokrat se zgodi kakšna nevšečnos in se mora obiskati veterinarsko ambulanto.

Katero ambulanto obiskujete?
Kako ste se odločili za eno izmed vseh ambulant?
Zakaj ste zadovoljni z njo?
Ali ste bili kdaj z »vašo« ambulanto nezadovoljni? Zakaj?

.

2Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Pet 9 Jan - 19:11:47

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Obiskujem veterinarsko bolnico Lenart. Pa saj je super prijazno osebje in vse, a moti me da je vse tak kmečko xD

https://domzavsepse.forumsl.net

3Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Sob 10 Jan - 0:45:32

aska

aska
Moderator
Moderator

Kako to kmečko, kaj te pri tem moti Kevin?

4Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Sob 10 Jan - 0:52:35

aska

aska
Moderator
Moderator

Katero ambulanto obiskujete? Veterinarska klinika Lesce sedaj, prej VF in še dve
Kako ste se odločili za eno izmed vseh ambulant? Ker mi je sedaj najbližje, pa zelo prijazno osebje kot zelo dobri veterinarji/ke
Zakaj ste zadovoljni z njo? Že prej navedla. So prva klinika kjer polarka ne štrajka in gre z veseljem v ordinacijo. Imajo lep odnos do psov, se zavzamejo in verjamem v njihovo strokovnost.
Ali ste bili kdaj z »vašo« ambulanto nezadovoljni? Zakaj? S to kamor sedaj hodimo samo pozitivne besede lahko dam, prej kamor prej so bili tudi v redu, a moram reči, da za to klinike ne najdem slabe besede.

Nazadnje urejal/a aska Sob 10 Jan - 12:58:47; skupaj popravljeno 1 krat

5Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Sob 10 Jan - 12:55:37

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Katero ambulanto obiskujete? Veterinarska ambulanta Usar
Kako ste se odločili za eno izmed vseh ambulant? Na kinološkem klubu so mi predlagali in sem šla preverit. Pa sva z Jazzom kar tam ostala. Smile 
Zakaj ste zadovoljni z njo? Všeč mi je odnos (do psa in do lastnika). Veterinarji si vzamejo VELIKO časa in všeč mi je njihov pristop do psa. Verjamem, da imajo veliko znanja, ker so nam boljše svetovali glede poškodbe na tački, kot dežurni. Jazz jih OBOŽUJE! Cel vesel je, ko gremo veterinarju in komaj čaka, da je na vrsti in lahko vstopi. Pa že večkrat smo kaj zastonj dobili. Razz
Ali ste bili kdaj z »vašo« ambulanto nezadovoljni? Zakaj? Ne, vedno sem zadovoljna 101%!

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

6Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Sob 10 Jan - 14:44:44

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Ni pravega dela v ozadju, kot bi moralo biti Razz Kako samo delo poteka pa kako so organizirani prostori. Mogoče jaz to malo bolj gledam, ker pač vem kako bi moralo biti Razz

https://domzavsepse.forumsl.net

7Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Pon 12 Jan - 11:07:51

ziva kai tobi

ziva kai tobi
Moderator
Moderator

Katero ambulanto obiskujete? Obiskujem 2. Vterinarska ambulanta Ivančna Gorica in Veterinarska klinika Jang v Novem mestu.
Kako ste se odločili za eno izmed vseh ambulant? Za prvo sem se odločila, ker mi je bližja, za drugo pa, ker jo uporabljam bolj za klinične preglede (bruhanje, sumljiva driska, pregled kolkov...)
Zakaj ste zadovoljni z njo? Z Ivanško nisem preveč zadovoljna, ker je vse na hitro in se bolj na hitro posvetijo psu, v Novomeški pa sem zelo zadovoljna, ker se 5 veterinarjev posveti enemu psu, če je to potrebno.
Ali ste bili kdaj z »vašo« ambulanto nezadovoljni? Zakaj? Odgovor je eno vprašanje višje Wink

http://spiridomkaiser.weebly.com/spiridom-kaiser.html

8Veterinarske ambulante Empty Re: Veterinarske ambulante Sob 17 Jan - 20:22:42

Anubis

Anubis
Novinec
Novinec

Katero ambulanto obiskujete? Veterinarsko postajo Gornja Radgona
Kako ste se odločili za eno izmed vseh ambulant? Ker mi je najbližja in tam opravljam prakso in prostovoljno
Zakaj ste zadovoljni z njo? Ker se res potrudijo za vsakega pacienta, imajo ful dober odnos med sabo pa tudi do lastnikov, vse ti lepo razložijo, narišejo, napišejo, da ja ne pozabiš in ker so najbolj kul in sposobni veterinarji kar sem jih srečala, pa naše male pikece majo vedno priboljške, da nam ne zamerijo preveč in re radi vrnejo hihi
Ali ste bili kdaj z »vašo« ambulanto nezadovoljni? Zakaj? Se še ni zgodilo Wink

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]