Aja, to so v bistvu fake verzije?
Bom pogledala malo po youtubu ko se bom bolj zares odločala za to.
Bom pogledala malo po youtubu ko se bom bolj zares odločala za to.
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4
Hvala za pojasnilo Kjara.iJazz je napisal/a:Nisem mislila prav fake, zato sem napisala tudi v narekovajih. Tamron in Sigma sta firmi, ki izdelujeta objektive in ne pravim, da so slabi, ker niso. Tudi fake niso, ker sta ti dve firmi priznani. Mislila sem "fake" na tak način, da so pač to objektivi, kateri so za Canone in Nikone. Ti dve firmi nimata nekih svojih fotoaparatov in zato izdelujejo za druge firme. Upam, da me zdaj bolj razumeš. Drugače pa vem, da ne znam razlagati. (:
Nazadnje urejal/a Kevin Pon 24 Nov - 19:02:21; skupaj popravljeno 1 krat
Se popolnoma strinjam.Nika. je napisal/a:Edino kar sem misla dodat na en post od prej, to, kak dobre bojo fotke je odvisno tako od fotoaparata kot tudi od objektiva, ampak ce fotograf pojma nima o nastavitvah in ne izkoristi dobrega fotoaparata ter objektiva, tudi fotke ne bodo tak dobre kot bi lahko ble:) tak da nastudirat malo vse nastavitve itd. kr fotoaparat za 1000€ pa isto drag objektiv ne pomagata ce ne ves nic o fotografiji in nastavitvah.
Nika. je napisal/a:Pozdravljeni na tem forumu, sem namrec nova hah (nekateri me verjetno ze poznate - mam psičko Shayo)
Edino kar sem misla dodat na en post od prej, to, kak dobre bojo fotke je odvisno tako od fotoaparata kot tudi od objektiva, ampak ce fotograf pojma nima o nastavitvah in ne izkoristi dobrega fotoaparata ter objektiva, tudi fotke ne bodo tak dobre kot bi lahko ble:) tak da nastudirat malo vse nastavitve itd. kr fotoaparat za 1000€ pa isto drag objektiv ne pomagata ce ne ves nic o fotografiji in nastavitvah.
Kevin je napisal/a: Lahko pa povem še, da ko sem delal z Anjinim nikonom nisem znal niti zaslonke spremenit - preveč zakomplicirano haha. Canon se meni osebno zdi DOSTIII lažji za uporabo. Ko se navadiš pa seveda oboje gre ...
;D
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4