DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 25 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 25 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
Fotoaparati - Page 2 EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
Fotoaparati - Page 2 EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
Fotoaparati - Page 2 EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
Fotoaparati - Page 2 EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
Fotoaparati - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
Fotoaparati - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
Fotoaparati - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
Fotoaparati - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
Fotoaparati - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

Fotoaparati

+10
Nunu
ziva kai tobi
iJazz
Kim*
Kanč*
aska
Anja&Tara
Tia*
Nika
Kevin
14 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 4]

26Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 8 Nov - 19:16:45

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

Aja, to so v bistvu fake verzije? :O
Bom pogledala malo po youtubu ko se bom bolj zares odločala za to. Very Happy

27Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 8 Nov - 21:40:18

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Nisem mislila prav fake, zato sem napisala tudi v narekovajih. Razz Tamron in Sigma sta firmi, ki izdelujeta objektive in ne pravim, da so slabi, ker niso. Tudi fake niso, ker sta ti dve firmi priznani. Mislila sem "fake" na tak način, da so pač to objektivi, kateri so za Canone in Nikone. Ti dve firmi nimata nekih svojih fotoaparatov in zato izdelujejo za druge firme. Upam, da me zdaj bolj razumeš. Drugače pa vem, da ne znam razlagati. (:

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

28Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 10 Nov - 19:28:53

Gost

Anonymous
Gost

Nekaj od danes

Fotoaparati - Page 2 1053007_983297151684318_7974172492676865986_o

Fotoaparati - Page 2 10467084_982692841744749_570475604852039471_o_1

Fotoaparati - Page 2 10562503_983297238350976_7486547322368385612_o

Fotoaparati - Page 2 10710387_983294675017899_4677231217778140680_o

Fotoaparati - Page 2 10712393_983297511684282_6756458586646260922_o

Fotoaparati - Page 2 10712526_983295111684522_5042626511086282489_o

Fotoaparati - Page 2 10750471_983291465018220_2886247553636763275_o

free upload

29Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 10 Nov - 21:22:15

ziva kai tobi

ziva kai tobi
Moderator
Moderator

Jaz imam večji objektiv od Tamrona in sicer 70-300mm. V slabi svetlobi res ni mogoče tako dober kot bi bil original, vendar je za neprofesionalno rabo dovolj dober, še posebno za začetnike. Sicer pa tudi jaz razmišljam o original Nikkorjevem objektivu, ko bo dovolj našparanega Smile

http://spiridomkaiser.weebly.com/spiridom-kaiser.html

30Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Tor 11 Nov - 16:40:29

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

iJazz je napisal/a:Nisem mislila prav fake, zato sem napisala tudi v narekovajih. Razz Tamron in Sigma sta firmi, ki izdelujeta objektive in ne pravim, da so slabi, ker niso. Tudi fake niso, ker sta ti dve firmi priznani. Mislila sem "fake" na tak način, da so pač to objektivi, kateri so za Canone in Nikone. Ti dve firmi nimata nekih svojih fotoaparatov in zato izdelujejo za druge firme. Upam, da me zdaj bolj razumeš. Drugače pa vem, da ne znam razlagati. (:
Hvala za pojasnilo Kjara. Smile

31Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 23 Nov - 22:47:11

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

No včeraj sem imel možnost preizkusiti Canon 650D Smile Super fotoaparat - verjetno kar moj naslednjik! Zahvala gre Kjari (iJazz)

Pa še fotka:

Fotoaparati - Page 2 M6v-IMG-03

Kjara, hvala še enkrat!

Nazadnje urejal/a Kevin Pon 24 Nov - 19:02:21; skupaj popravljeno 1 krat

https://domzavsepse.forumsl.net

32Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 23 Nov - 22:48:58

ziva kai tobi

ziva kai tobi
Moderator
Moderator

Lepa fotka Kevin. Vendar bo treba še nekaj vaje Wink

33Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 23 Nov - 22:50:30

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Nekaj? Si hotela reči ogromno, ne? Haha... Saj ko dobim zrcalno refleksni fotoaparat bo to veliiiko lažje!

34Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 23 Nov - 22:57:50

ziva kai tobi

ziva kai tobi
Moderator
Moderator

Hehe...tako nekako ja...sej kdo pa ne od nas amaterskih fotografov Wink

35Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 24 Nov - 13:50:14

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

Priden Kevin haha Smile
Smem vprašat kateri objektiv si uporabljal?

36Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 24 Nov - 17:03:57

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

ja Smile VEDNO!

50mm Smile

37Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 24 Nov - 18:17:02

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

Aha, hvala Smile

38Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pet 28 Nov - 16:35:49

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

No, da vam predstavim mojega novega lupčeka :$$$ --> CANON 650D

Fotoaparati - Page 2 10365905_399947380156399_1205811350517412526_n

Fotoaparati - Page 2 10404299_399952973489173_2651579558534157180_n

No pa se je tudi meni želja uresničla :$

39Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pet 28 Nov - 18:03:17

Gost

Anonymous
Gost

Kot sem ti rekla, če si kdo zasluži si to TI bernski planšar
Čestitam in obilo veselja in pro fotk! 💥

40Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pet 28 Nov - 19:11:00

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Hvala Anja *_*

41Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 29 Nov - 16:16:42

aska

aska
Moderator
Moderator

Kevin, čestitke za fotoaparat še tukaj, sedaj pa dobro luč ti želim Smile

42Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 29 Nov - 16:56:38

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Hvala Very Happy Very Happy Se bom potrudil Smile

43Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 29 Nov - 17:12:46

Nika.

Nika.
Novinec
Novinec

Pozdravljeni na tem forumu, sem namrec nova hah (nekateri me verjetno ze poznate - mam psičko Shayo)
Edino kar sem misla dodat na en post od prej, to, kak dobre bojo fotke je odvisno tako od fotoaparata kot tudi od objektiva, ampak ce fotograf pojma nima o nastavitvah in ne izkoristi dobrega fotoaparata ter objektiva, tudi fotke ne bodo tak dobre kot bi lahko ble:) tak da nastudirat malo vse nastavitve itd. kr fotoaparat za 1000€ pa isto drag objektiv ne pomagata ce ne ves nic o fotografiji in nastavitvah.

Cestitke za fotoaparat Kevin! Cimvec veselja!

Drugace jaz mam pa Canon 70D in zaenkrat (mam ga komaj 1mesec) sem zadovoljna. Se pa še morem marsikaj naučit da izkoristim vse kaj fotoaparat ponuja. Na srečo mamo v šoli prav predmet pri katerem se učimo o fotografiji, tako teorije kot prakse. Poleg tega se tudi moj ata precej spozna na to.

Vglavnem veliko veseleja vsem z fotoaparati!

44Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 29 Nov - 18:10:02

aska

aska
Moderator
Moderator

Nika. je napisal/a:Edino kar sem misla dodat na en post od prej, to, kak dobre bojo fotke je odvisno tako od fotoaparata kot tudi od objektiva, ampak ce fotograf pojma nima o nastavitvah in ne izkoristi dobrega fotoaparata ter objektiva, tudi fotke ne bodo tak dobre kot bi lahko ble:) tak da nastudirat malo vse nastavitve itd. kr fotoaparat za 1000€ pa isto drag objektiv ne pomagata ce ne ves nic o fotografiji in nastavitvah.
Se popolnoma strinjam.

45Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Sob 29 Nov - 19:59:10

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Nika. je napisal/a:Pozdravljeni na tem forumu, sem namrec nova hah (nekateri me verjetno ze poznate - mam psičko Shayo)
Edino kar sem misla dodat na en post od prej, to, kak dobre bojo fotke je odvisno tako od fotoaparata kot tudi od objektiva, ampak ce fotograf pojma nima o nastavitvah in ne izkoristi dobrega fotoaparata ter objektiva, tudi fotke ne bodo tak dobre kot bi lahko ble:) tak da nastudirat malo vse nastavitve itd. kr fotoaparat za 1000€ pa isto drag objektiv ne pomagata ce ne ves nic o fotografiji in nastavitvah.

PODPIS POD TO! Jaz sem imel prej Nikon Coolpix P600 in res, ko sem kaj spremenil NI BLO vidne razlike. Če sem zaslonko bolj odprl je bila slika ISTA! Enako s ISOTOM, le majhne razlike, komaj vidne. Zdaj ko imam to, res lahko delam kot sem vedno hotel!

HVALA NIKA! Smile

46Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 30 Nov - 15:02:07

Nunu

Nunu
Novinec
Novinec

Jaz se odločam med Nikon d5200 in Canon 700d in se ne morem odločit kateri je boljši. Znanec, ki se ukvarja s fotografijo in je v tem zelo dober (sicer ima Pentaxa), mi je rekel, da je Nikon v veliki prednosti, prodajalec v BigBangu pa, da je Canon skor boljši. Tako, da zdaj ne vem... Je sploh kaka večja razlika?

47Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 30 Nov - 15:31:39

Pia

Pia
Vajenec
Vajenec

Po mojem ni neke večje razlike. Jaz imam d5100 (starejši model) in že ta je ful dober fotoaparat, res nič mu ne manjka, meni je zakon. Smile 5200 je pa tako še boljši, ker je novejši. Ne vem, primerjaj ceno mogoče. Če ti je vseeno, počakaj, da bo kateri izmed teh v akciji in potem nabaviš. 

Drugače pa za primerjavo; http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-700D-vs-Nikon-D5200 Da vidiš, kaj so prednosti in slabosti obeh (če še slučajno nisi pogledala).

48Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Ned 30 Nov - 23:22:18

Nunu

Nunu
Novinec
Novinec

Aha hvala, sem pogledala. Štos je v tem, da sta oba v akciji in približno isto staneta.. Imam še vprašanje za tiste, ki imate Canona, a je touch screen res velika izboljšava ali ni kake večje prednosti zaradi tega?

49Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 1 Dec - 6:24:23

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

No jaz mam Canon 650D (predhodnik 700D).

Prvo kot prvo ne vem zakaj siliš v nakup 700D, ker je klon 650D z višjo ceno. Vse funkcije ima enake. Niti ene razlike. Neke zelo male izboljšave so v izgledu, ki pa nima nič s funkcijo. Samo 200€ več boš odštela za skoraj isto. Glede funkcionalnosti sta enaka. Zdaj če ti teh 200€ kaj pomeni, ti svetujem da kupiš 650D. Ti pa garantiram da boš več kot zadovolna!!!

Canon VS Nikon... hmmm tukaj je nesmiselno primerjave delat. Sta pribljižno enako močna in sta en drugemu kunkorenca. Vedet pa moraš da je v večini primerov oprema za nikona dražja (ciljam predvsem na nikor objektive). Tak da se sama odloči. Lahko pa povem še, da ko sem delal z Anjinim nikonom nisem znal niti zaslonke spremenit - preveč zakomplicirano haha. Canon se meni osebno zdi DOSTIII lažji za uporabo. Ko se navadiš pa seveda oboje gre Razz ...

Touch screen je meni najljubša stvar na fotoaparatu Very Happy . Tisto kar hočeš spremenit samo tapneš gor pa nastaviš. Ne rabiš se zabavat s tipkami. Če pa nočeš umazat lcdja pa preprosto uporabiš tipke in je tudi zeloo preprosto Embarassed... meni je v veliko pogledih Canon boljši zato sem ga tudi vzel. Zgoraj je le nekaj malega kar mi je všeč. Wink je pa na tebi da se odločiš ker predvidevam da ga boš dlje časa mela.

Vso srečo pri izbiri in upam, da se prav odločiš pa da ti ne bo žal ;D

50Fotoaparati - Page 2 Empty Re: Fotoaparati Pon 1 Dec - 13:58:32

Gost

Anonymous
Gost

Kevin je napisal/a: Lahko pa povem še, da ko sem delal z Anjinim nikonom nisem znal niti zaslonke spremenit - preveč zakomplicirano haha. Canon se meni osebno zdi DOSTIII lažji za uporabo. Ko se navadiš pa seveda oboje gre Razz ...

;D

Hahaha lahko potrdim Very Happy
lol

Tudi meni bi bili boljše s Touchem.

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 4]

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next