DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 18 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 18 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
Objektivi za fotoaparate EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
Objektivi za fotoaparate EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
Objektivi za fotoaparate EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
Objektivi za fotoaparate EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
Objektivi za fotoaparate EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
Objektivi za fotoaparate EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
Objektivi za fotoaparate EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
Objektivi za fotoaparate EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
Objektivi za fotoaparate EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

Objektivi za fotoaparate

+4
Kaja*
Lee
iAsh
Kevin
8 posters

Pojdi na stran : 1, 2  Next

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 2]

1Objektivi za fotoaparate Empty Objektivi za fotoaparate Tor 2 Dec - 23:06:20

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Kupujem objektiv Canon EF 50 mm f/1,8 II. Danes ga hočem naročiti. Mora pa imeti auto focus. A ve kdo za kakšno odlično ponudbo? Možnost do 110€... Sam sem našel to, ampak nisem prepričan če ima auto fokus: KLIK ...

Prosim za pomoč 🎅

https://domzavsepse.forumsl.net

2Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 2 Dec - 23:27:21

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Naj javim, da sem naročil pri mimovrste Smile 9.12.2014 PRIDE! NE MOREM ČAKAT Crying or Very sad

3Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 3 Dec - 16:11:09

iAsh

iAsh
Moderator
Moderator

Hitro ti je uspelo priti do novega objektiva :p hehe jaz še zdaj čakam na priložnost, da si kupim 50ko.

4Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 3 Dec - 17:11:07

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Saj tudi tebi bo uspelo Very Happy

5Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Pon 8 Dec - 21:10:07

Gost

Anonymous
Gost

Jaz si bom kupila v naslednjem letu nov objektiv Smile

Foto objektiv za portrete že imam ( 50mm)
zdaj rabim še za približevanje, gibanje in izboljšano ostrenje.
Razmišljam o 18-200, in 25-300, 18-300,25-200mm.

A ima kdo kaj izkušenj? Predloge?

Po vsej verjetnosti bom mela  Nikkorja  18-200 ali pa 18-300 mm. Ker mi ima  večji zorni kot
in me moti pri 50 mm da ima premajhnega, fotografirala bi pse v gibanju, ptice v gibanju, mačke in vse ostale živali, kakšne tekme..

Predlogi?
Res želim dobro premisliti.

6Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 18:58:44

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Prispel je :$ KONČNO GA IMAM!

7Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 19:06:40

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

Kevin je napisal/a:Prispel je :$ KONČNO GA IMAM!
Zdaj pa glej, da boš več Beccinih slik objavljal Very Happy

8Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 19:15:02

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

ja, ja Smile Se bom potrudil

9Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 19:45:41

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Kevin čestitke! Smile čimveč fotkaj pa obvezno ga mej na srečanju
Meni je zakon objektiv od nikkorja 70-300 mm, ga imam namen kupit ko si dobim fotkič Razz

10Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 19:53:12

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

Kevin je napisal/a:Prispel je :$ KONČNO GA IMAM!
Waaaa Very Happy Pa si le dočakal. Razz

11Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:02:51

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Kaja* je napisal/a:Meni je zakon objektiv od nikkorja 70-300 mm, ga imam namen kupit ko si dobim fotkič Razz

Meni je pa ta objektiv ful brezvezen, haha. :')

Jaz še pa vedno čakam, na popuste v MediaMarktu. Objektiv pa je že izbran. Razz

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

12Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:09:42

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Kjara kak to da ti je brezvezn?haha

13Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:15:57

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Ja sem ga le dočakal Smile

Kaja: veš da ga bom mel *_*

14Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:17:49

Kim*

Novinec
Novinec

Meni je tudi 70-300mm kul :Đ Me je ful navdušil in sem ogromno prebrala po tujih forumih in ga dosti bolj priporočajo proti 55-300 Razz Samo pa spet dobiš 2 55-300ki za ceno ene 70-300 :'D 

Drugače pa, 25-200 in 25-300 ? si prepričana da si prav gledala :'D Mogoče mislilš 28-300/200? Drugače pa o teh dveh nimam pojma, se sploh nisem zanimala za njiju, 
O 18-200 sem tudi marsikaj prebrala, pa je cena pri nikonu kar visoka :c, sicer je VR I dosti cenejši od VR II (+rabljene tudi dobiš po razmeroma nizkih cenah in se splača pogledat), glede 18-300 pa sama veš, če boš rabila teh dodatnih 100mm, proti 18-200 je dosti težji+dražji, če pač to ni problem in bi rada imela več zooma pa že veš :Đ  Uglavnem, jaz osebno sem se odločila takrat, da bo prišel 55-300/70-300, kateri je odvisno od tega kdaj bom kupovala in koliko mi bo denarnica nudila :'D

15Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:25:24

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Kaja* je napisal/a:Kjara kak to da ti je brezvezn?haha

Ker nima nekaj kvalitete. Baje zelo slabo ostri in ti "majhni" teleobjektivi, ki imajo tak velik zoom me ne pritegnejo. Ampak gledam zdaj ceno in je kar primerna, glede na to kaj dobiš za to. :') Če bi bila na tvojem mestu, bi si raje kupila kak 18-300mm ali pa 18-200mm. Lahko slikaš od blizu in daleč, pri temu 70-300, pa moreš kar fajn stran od objekta stat, da ga lahko slikaš. Kaj je lahko zelo moteče in moreš menjavati objektive. Ampak kaj pa jaz vem, kaj pričakuješ od objektiva. Mogoče bo ti pa čisto dovolj za to kaj ga potrebuješ, meni osebno ne bi nič koristil in bi denar vrgla vstran. Raje prišparam par 100€ več in imam dosti boljši objektiv. Razz

16Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:37:19

Kim*

Novinec
Novinec

Pa saj verjetno ni isto pri Canonu kot Nikonu Kjara(: jst kakor sem brala, je 70-300mm ornk za to ceno pri Nikonu, pa ogromno agility fotk sem pregledala in so proti 55-300 dosti boljše (: Mene je res orenk pozitivno presenetil po vsem kar sem prebrala, sprobala ga sicer še nisem, ampak pomoje tudi v praksi ni slab

17Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 20:52:39

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

Moj stric ima 70-300mm (za Canon), pa mi ga je enkrat posodil, pa nisem bila preceč zadovoljna. Na živce mi gre ker na zoom samo od 70mm in je od 18mm, tako da v prihodnosti, ko se denarnica malo napolni bom verjetno kupila 18-200mm. Smile

P.s: A 18-300mm tudi obstaja? hahahaha :jazsemnor:

18Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:02:49

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Kim*: Pomojem ni neke velike razlike med canon in nikon objektivi, kateri imajo iste mm. Da je pa 55-300mm en velik šit, pa že itak vemo. Razz Ostajam pri mojem mnenju in jaz si tak objektiv nikoli ne bi kupila. Včasih sem razmišljala 300mm wow, to je res kul. A potem se dejansko zavedaš, da ti pri agility fotkah tudi 200mm zadostuje. Moje mnenje je, da je 300mm kar velik zoom, ki ga za to kaj jaz fotografiram resno ne potrebujem in bi me samo motil.

Anja&Tara: Canon načrtuje 18-300mm, Nikon pa ga že ima.

19Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:03:23

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

Anja&Tara je napisal/a:P.s: A 18-300mm tudi obstaja? hahahaha :jazsemnor:
Pri canonu še ga ni Wink

20Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:05:32

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Kjara nevem sej bom še videla Smile anpak mela sem ga na izposoji par dni pa dela zakon fotke, ful dobro izostri, je pa res da moreš bit kr daleč vstran.

21Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:11:15

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Saj ne pravim, da "ne smeš", haha. Samo moje mnenje sme ti povedala. Razz

Jaz pa upam, da bom kmalu lahko šla po Canon 70-200mm 2.8L.

22Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:33:23

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

iJazz je napisal/a:Anja&Tara: Canon načrtuje 18-300mm, Nikon pa ga že ima.
Aha, hvala za pojasnilo. Smile Pol se pa mogoče celo splača počakat na 18-300mm. Smile

23Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:43:30

Kim*

Novinec
Novinec

Ja že, če se nimaš namena ukvarjat s fotografiranjem profesionalne pa 70-200 ipd. pač neboš kupoval, jaz tudi all around objektiva ne potrebujem ravno, ker za mirne stvari imam itak 50ko in mi ponavadi samo tele zmanjka Razz In mislim, da večini tu čisto lepo zadostuje 55-300mm, 70-300 pa bi sploh pokril moje potrebe, ker pač vem, če bi s fotkanjem služila bi sigurno kupila kaj boljšega, če se z njim ukvarjaš le ljubiteljsko, pa se meni še vedno zdi nesmiselno zapravljati gore denarja(: sicer pa par linkov, ko primerjamo omenjene objektive (12,) in ne rečem da je vse kar napišejo prav, samo malo ti pa že pomaga, če se kaj odločaš da prebrskaš tud po tujih forumih Razz

24Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 21:47:02

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Saj sem napisala, da mogoče pa bo njej vredu. Odvisno kaj pač posameznik pričakuje od objektiva. meni pač ne bi zadostoval in tudi ne na začetku, zato sem se pa odločila za 18-200mm. Wink  

Sem enakega mnenja:

25Objektivi za fotoaparate Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 22:51:43

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

No jaz imam zdaj 18-55mm in tega bi rada prodala (če mi uspe) in kupila 18-200/300mm. Enega od teh dveh bi pa kupila predvsem zato, da mam velik 'razpon' zooma, kar pride prav predvsem na kakšnih potovanjih, ipd. da ti ni treba manjat objektivov pa še s sabo jih nosit. Very Happy Ker če bi recimo kupila 70-200 ali kaj podobnega potem mi manjka tisti del od 18-70 in to mi gre zelo na živce (pa še jaz sem bolj štorast tip človeka in me je malo strah menjat objektive kar tko zunaj Very Happy). Pač bistvo je to, da mi je fajn če imaš 'vse v enem' (od majhnega zooma do velikega). Smile
Upam da je dovolj razumljivo napisano, haha. Very Happy

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 2]

Pojdi na stran : 1, 2  Next