DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 17 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 17 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
Objektivi za fotoaparate - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

Objektivi za fotoaparate

+4
Kaja*
Lee
iAsh
Kevin
8 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 2]

26Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Tor 9 Dec - 23:05:32

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Anja te razumem - jaz na isti način študiram - aprila verjetno Smile

https://domzavsepse.forumsl.net

27Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 10 Dec - 0:22:45

Gost

Anonymous
Gost

Sem na podlagi vaših mnenj se trdno odličila za 18-200/300mm hvala vsem Smile Saj tudi sama potrebujem objektiv z velikim razponom.

28Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 10 Dec - 5:45:07

aska

aska
Moderator
Moderator

Bolje je manjši razponom, a ker niso tako poceni pač pridejo ti z večjim razponom v poštev. Drugače je bolje imeti več z manjšim razponoma. A to pride predrago.

29Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 10 Dec - 13:39:00

Anja&Tara

Anja&Tara
Novinec
Novinec

aska je napisal/a:Bolje je manjši razponom, a ker niso tako poceni pač pridejo ti z večjim razponom v poštev. Drugače je bolje imeti več z manjšim razponoma. A to pride predrago.
Sem že zasledila da je bolje imeti manjši razpon, a še vedno tuhtam zakaj. Mogoče kdo ve? Kakšna je sploh razlika, mislim zakaj je bolje to? Pridejo kakovostnejše fotke?

(sem prav mogla vprašat, ker me to muči že kar nekaj časa)

30Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 10 Dec - 14:38:49

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Kjara sej vem Smile 
A mogoče kdo ve koliko stane od nikkora 18-300/18-200? (samo tolko za primerjavo)

32Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 17 Dec - 7:11:48

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

Tudi jaz si bom kupla objektiv 50mm (za  božiç) Very Happy  Zdaj še samo čakam, da pride pošiljka Very Happy

33Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 17 Dec - 15:11:38

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Jaz pa grem po novem letu po nakupih.  Smile

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

34Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 17 Dec - 17:34:07

aska

aska
Moderator
Moderator

Fino je pogledati tudi po tujini, ker je tam marsikaj dosti ceneje kot pri nas. No mimovrste itak. Se pa tudi po foto trgovinah kdaj najde kaj ugodnega. Npr imajo neki objektiv kot tester in ga potem malo ceneje prodajo, a še vedno je dober.

35Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 17 Dec - 18:40:02

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

iJazz je napisal/a:Jaz pa grem po novem letu po nakupih.  Smile
Gremo malo po nakupih ne? haha Very Happy

Ja jaz ko si bom kupila 18-200mm (ne vem še kdaj) bom najverjetneje iz Mediamarkta vzela. Mi je Kjara povedala za to in zdaj spremljam Smile

36Objektivi za fotoaparate - Page 2 Empty Re: Objektivi za fotoaparate Sre 17 Dec - 21:30:04

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Ja, gremo malo 3000€ zapravit, hahah. :'D

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Pojdi na stran : Previous  1, 2