DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 19 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 19 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5 - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

Aljaški Malamut (Alaskan Malamute) - FCI 5

+2
Kevin
aska
6 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Gost

Anonymous
Gost

Hvala Živa 💥

Mark to je Billy od Sare Rovan iz psarne Hajdnberg AM Smile

aska

aska
Moderator
Moderator

Moja želja je bila en čas imeti belega AM-ja, a sedaj mi je neka druga barva bolj všečna postala in upam, da mi jo nekoč uspe dobiti Smile

Sicer malce iz teme , a vseeno zakaj Anja je sedaj kot gost????

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Aww beli ko neki medoti zgledajo Very Happy ni pasma zame, ampak psi pa so mi krasni (:
aska: https://domzavsepse.forumsl.net/t439-izbris

Lee

Lee
Vajenec
Vajenec

Meni so pa sivo-beli lepši. nasploh so mi temnejše barve lepše Smile

aska

aska
Moderator
Moderator

Meni beli so še vedno zelo všečni, a so mi druge barve še lepše. Med sivo/bele kombinacije mi je všečna čimbolj svetla siva, med črno/belimi se tudi kakšni najdejo, čeprav ni to moja želena kombinacija. Mi je ena druga barvna kombinacija padla v oči in upam, da bo nekoč ena tak tudi pri meni. Žal pa vsega ne moreš imeti in sanje eno realnost drugo. A sanje pa pač ostajajo.

Kaja*

Kaja*
Vajenec
Vajenec

Lee je napisal/a:Meni so pa sivo-beli lepši. nasploh so mi temnejše barve lepše Smile
Enako Smile čeprav so mi beli nekaj posebnega haha, medoti Razz

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Alaskan noble companion dog