Moj pes hoče vedno naskakovati. Bulico mi je veterinar rekel, da je zaradi spolnega nagona.
Verjetno ga bo treba dati kastrirati. Čeprav me je malo strah tega.
Verjetno ga bo treba dati kastrirati. Čeprav me je malo strah tega.
V istem postu zatrjuješ da ti je čudno da je zaradi hormonov ker ti je samo eden veterinar to rekel, ter da ti je veliko strokovnjakov reklo da je zaradi hormonov in da si tudi ti prepričana v to. Mimogrede, a obstajajo neizobraženi strokovnjaki, da to tako poudarjaš? Aja pa kje že sem jaz rekla da to ni zaradi hormonov? Samo povem da to ni edina možnost.Animaly je napisal/a:Veterinar mi je rekel, da naj bi bila bulica zaradi hormonov, čeprav se mi zdi čudno, bom pa to povprašala še kakšnega drugega veterinarja.
Airedale10, veš več IZOBRAŽENIH strokovnjakov mi je reklo, da dela to zaradi hormonov, pa tudi jaz, ki svojega psa poznam menim, da je temu tako.
PODPIS!airedale10 je napisal/a:Daj ni treba starih zamer vleči ven in na forume...
Sicer nisem dala psice sterilizirat, sem pa dala Jazza kastrirat in sicer pri veterinarski kliniki Usar. Všeč mi je njihov odnos do psov, so zelo prijazni in mislim, da imajo ogromno znanja. Ko je bila operacija končana, sem lahko bila cel čas pri Jazzu, ko se je zbujal in jokal. Res super so. Jaz še samo tja hodim.Nika. je napisal/a:A je dal kdo psičko sterilizirat kje v Mariboru ali okolici? Me namreč zanimajo izkušnje
iJazz je napisal/a:Sicer nisem dala psice sterilizirat, sem pa dala Jazza kastrirat in sicer pri veterinarski kliniki Usar. Všeč mi je njihov odnos do psov, so zelo prijazni in mislim, da imajo ogromno znanja. Ko je bila operacija končana, sem lahko bila cel čas pri Jazzu, ko se je zbujal in jokal. Res super so. Jaz še samo tja hodim.
Vet.Tehnik je napisal/a:Nika... jaz vem da zelo dobro sterilizirajo psice na šentiljski kak je pa glede cene pa nevem...
Pojdi na stran : 1, 2
DOM ZA VSE PSE » KOTIČEK ZA ZDRAVSTVO » ZDRAVSTVENI PROBLEMI PSOV » KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?!
Similar topics