DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...

Join the forum, it's quick and easy

DOM ZA VSE PSE
Pozdravljeni na forumu DOM ZA VSE PSE!

Če ste eden izmed prostovolcev, ki hoče pomagat živalim, se kaj novega naučiti in biti na tekočem z problemi v Sloveniji se regristrirajte. Registracija je preprosta in kratka, administrator pa bo odobril vaše sodelovanje na forumu v roku 24 ur.

Redni gostje priporočamo registracijo, saj boste s tem lahko pripomogli k koristnosti foruma in izrazli vaše mnenje. Je pa tudi koristna, saj boste odveščeni o novih objavah in lahko boste izražali vaše mnenje ter predloge Smile
Brez regristracije ne vidite:
- kotiček za člane,
- pasme psov,
- pasji videi,
- pasji triki, igre in še kaj,
- pasja prehrana (sodobna pasja kuharica),
- pasji športi,
- pasja oprema,
- nega psa,
- psarne,
- nakup psa,
- pasja vprašanja,
- klepeti,
- tekme,
- razstave,
- forumska srečanja,
- nagradne igre.

Vabljeni, živali nas potrebujejo, da smo nihov glas, ker same tega ne zmorejo...
DOM ZA VSE PSE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse mešančke, rodovniške pse in mačke :)

Kdo je z nami
Trenutno forum pregleduje 20 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 20 gostov

Noben

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 66, dne Sre 9 Okt - 6:18:11
Latest topics
» NAŠ JE PA TA TEDEN TAKO PRIDEN
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyPet 6 Feb - 20:03:56 by Žlička

» Črni laponski pes
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyČet 5 Feb - 20:43:31 by Žlička

» Mikrosporija
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptySre 4 Feb - 19:11:53 by Anubis

» Prostata pri psih
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptySre 4 Feb - 13:22:37 by Anubis

» Dva mlada psička iščeta stalen dom
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 22:22:28 by Žlička

» Čudovita zgodba
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyNed 1 Feb - 19:51:33 by Žlička

» Vprašanje za admine
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 23:08:10 by Anubis

» Hemangiosarkom
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 22:35:48 by Anubis

» Leptospiroza
KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 EmptyPet 30 Jan - 21:47:05 by Anubis

You are not connected. Please login or register

KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?!

+5
Vet.Tehnik
capi
aska
Kevin
Anubis
9 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 2]

26KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sre 12 Nov - 23:30:58

Animaly

Animaly
Novinec
Novinec

Moj pes hoče vedno naskakovati. Bulico mi je veterinar rekel, da je zaradi spolnega nagona.
Verjetno ga bo treba dati kastrirati. Čeprav me je malo strah tega.

27KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Čet 13 Nov - 15:27:46

airedale10

airedale10
Vajenec
Vajenec

Ni nujno da zaradi tega ker ni kastriran proba naskakovat psice, lahko je to tudi preprosto sproščanje napetosti (živčnosti) Razz ali pa podrejanje.

Kevin, da te malo popravim (saj verjetno je samo nerodno napisano): psi, ki so v bližini psic, ki se gonijo, kažejo to bolj izrazito. Ker samci se ne gonijo. Wink

28KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Čet 13 Nov - 16:22:14

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

Ups :'D Hvala Rebeka, ja res je čudno napisano O.o ... hvala za popravek!

https://domzavsepse.forumsl.net

29KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 15 Nov - 16:27:02

Vet.Tehnik

Vet.Tehnik
Novinec
Novinec

kot prvo... dvomim da je bula na repu zarad hormonov... kot drugo in najbolj pomembno AIERDALE10 VERJETNO SI MISLILA DA NEKASTRIRANI PSI NASKAKUJEJO DRUGE ŽIVALI ALI LJUDI IZ TEGA DA POKAŽEJO DOMINANCO DA BI PES TEM SPROŠČAL NAPETOST ( ŽIVČNOST) BI TO. Svetujem ti, da prej preden kaj pomisliš da pes dela se posvetuješ pri strokovnjakih... veterinarski tehniki, veterinarji, kinologi ali pa rejci psov... ne pomeni točne vse tak kot si ti razlagaš... in nočem nič slabega sam jaz lahko res z zagotovostjo rečem da je naskakovanje ali hormonsko da ima preveč hormonov in je priporočljiva kastracija če pa še po kastraciji naskakuje pa je stoprocentno zaradi dominance... in verjemi ker sem skozi dal že vel kot 100 različnih psov....
Animaly priporočam ti kastracijo... zakaj si pa v zdravstvenem kotičku ali pa me kontaktiraj na e mail pa ti objasnim

30KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 15 Nov - 19:02:35

airedale10

airedale10
Vajenec
Vajenec

Oprosti ampak dosti strokovnjakov pove tudi to, da je naskakovanje sproščanje napetosti, saj naskakuje ogromno plašnih in drugih psov, ki karakterno niso niti malo dominantni in so kastrirani. Sploh pa, a vi ki hodite na veterino in ste par psov odvadili nekaj vedenj resno mislite da ste požrli vse znanje tega sveta? Eh mislim da bom ravno zaradi tega nehala zahajati na ta forum...

31KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 15 Nov - 20:38:00

Animaly

Animaly
Novinec
Novinec

Veterinar mi je rekel, da naj bi bila bulica zaradi hormonov, čeprav se mi zdi čudno, bom pa to povprašala še kakšnega drugega veterinarja.

Airedale10, veš več IZOBRAŽENIH strokovnjakov mi je reklo, da dela to zaradi hormonov, pa tudi jaz, ki svojega psa poznam menim, da je temu tako.

32KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 29 Nov - 21:42:25

Nika.

Nika.
Novinec
Novinec

A je dal kdo psičko sterilizirat kje v Mariboru ali okolici? Me namreč zanimajo izkušnje Razz

33KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 29 Nov - 22:37:20

airedale10

airedale10
Vajenec
Vajenec

Animaly je napisal/a:Veterinar mi je rekel, da naj bi bila bulica zaradi hormonov, čeprav se mi zdi čudno, bom pa to povprašala še kakšnega drugega veterinarja.

Airedale10, veš več IZOBRAŽENIH strokovnjakov mi je reklo, da dela to zaradi hormonov, pa tudi jaz, ki svojega psa poznam menim, da je temu tako.
V istem postu zatrjuješ da ti je čudno da je zaradi hormonov ker ti je samo eden veterinar to rekel, ter da ti je veliko strokovnjakov reklo da je zaradi hormonov in da si tudi ti prepričana v to. Mimogrede, a obstajajo neizobraženi strokovnjaki, da to tako poudarjaš? Aja pa kje že sem jaz rekla da to ni zaradi hormonov? Samo povem da to ni edina možnost.
Daj ni treba starih zamer vleči ven in na forume...

34KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Sob 29 Nov - 22:51:05

Kevin

Kevin
Administrator
Administrator

airedale10 je napisal/a:Daj ni treba starih zamer vleči ven in na forume...
PODPIS! prosim

https://domzavsepse.forumsl.net

35KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Ned 30 Nov - 14:06:49

Animaly

Animaly
Novinec
Novinec

Hm bulico so mi veterinarji povedali, da ima zaradi hormonov,

Za naskakovanje mi je pa veliko ljudi reklo, da je zaradi hormonov in tudi sama menim da je temu tako.

Kakšne stare zamere? Lej to se mi zdi popolnoma nepotrebno vsaj, se mi res ne da ukvarjati s takšnimi ljudmi, ki imajo v vsakem nekaj grdega za povedati.

iJazz

iJazz
Moderator
Moderator

Nika. je napisal/a:A je dal kdo psičko sterilizirat kje v Mariboru ali okolici? Me namreč zanimajo izkušnje Razz
Sicer nisem dala psice sterilizirat, sem pa dala Jazza kastrirat in sicer pri veterinarski kliniki Usar. Všeč mi je njihov odnos do psov, so zelo prijazni in mislim, da imajo ogromno znanja. Ko je bila operacija končana, sem lahko bila cel čas pri Jazzu, ko se je zbujal in jokal. Res super so. Jaz še samo tja hodim. Smile

http://kjara-kocbek-animalphotography.weebly.com/

37KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Tor 2 Dec - 17:51:00

Nika.

Nika.
Novinec
Novinec

iJazz je napisal/a:Sicer nisem dala psice sterilizirat, sem pa dala Jazza kastrirat in sicer pri veterinarski kliniki Usar. Všeč mi je njihov odnos do psov, so zelo prijazni in mislim, da imajo ogromno znanja. Ko je bila operacija končana, sem lahko bila cel čas pri Jazzu, ko se je zbujal in jokal. Res super so. Jaz še samo tja hodim. Smile

O hvala Kjara! ^^

38KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Čet 4 Dec - 17:18:27

Vet.Tehnik

Vet.Tehnik
Novinec
Novinec

Nika... jaz vem da zelo dobro sterilizirajo psice na šentiljski kak je pa glede cene pa nevem...

39KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! - Page 2 Empty Re: KASTRACIJA/STERILIZACIJA ZAKAJ?! Čet 4 Dec - 19:44:22

Nika.

Nika.
Novinec
Novinec

Vet.Tehnik je napisal/a:Nika... jaz vem da zelo dobro sterilizirajo psice na šentiljski kak je pa glede cene pa nevem...

Hvala za informacijo!Smile
Za ceno se bom pa pozanimala.

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 2]

Pojdi na stran : Previous  1, 2